На Волині передали допомогу для мешканців Харківщини

Волинь ОВА

За ініціативи Офісу Президента України та голови Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка на Волині передали благодійну допомогу у Харківську область.

Про це виданню ВСН повідомив начальник відділу транспорту Волинської ОВА Назар Романюк. Допомогу надали благодійники БФ «Шведський центр допомоги». 

У понеділок, 15 квітня, дві фури вікон, надпотужні генератори (один - 500 кіловат, другий - 800), пічки та ще багато інших генераторів різних потужностей доставлять у Харківську область. 

«Дякуємо нашим шведським партнерам за допомогу. До Харківщини спрямуються вікна, балконні рами, генератори, пічки - все, що зараз необхідно людям», - сказав перший заступник голови Волинської обласної військової адміністрації Сергій Мовенко

Нагадаємо, нещодавно благодійники БФ «Шведський центр допомоги» надали генератори для шкіл Донеччини та Чернігівщини.

На Волині передали допомогу для мешканців ХарківщиниНа Волині передали допомогу для мешканців ХарківщиниНа Волині передали допомогу для мешканців ХарківщиниНа Волині передали допомогу для мешканців ХарківщиниНа Волині передали допомогу для мешканців ХарківщиниНа Волині передали допомогу для мешканців ХарківщиниНа Волині передали допомогу для мешканців Харківщини

Читайте також:

Можливо зацікавить