Реанімобіль та харчі: на передову з Волині поїхала чергова допомога

Реанімобіль та харчі: на передову з Волині поїхала чергова допомога

На Бахмутський та Лиманський напрямки фронту відправили реанімобіль та харчі.

Вантаж доправили перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук, депутат обласної ради Анатолій Вітів та працівник Волинської екстренки Олександр Самосик, - йдеться на фейсбук сторінці облради.

Юрій Поліщук розповів, що допомогу збирали відповідно до запитів оборонців. Так, воїни 60-ої окремої механізованої бригади потребували медичний транспорт. Карету швидкої, обладнану реанімаційним устаткуванням та додатковим комплектом автопокришок, забезпечив обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На прохання 45-ої артилерійської бригади громадська організація «Яворина» зібрала продукти харчування тривалого зберігання, засоби гігієни, предмети побуту та генератор.

«Як і кожної поїздки на передову ми везли і персональні передачі для бійців від їхніх родин. Таким чином провідали хлопців 14-ої, 24-ої бригад, а також 50-ий і 54-ий і медичний батальйони нашої 100-ої бригади ТрО. Отримали від захисників ще перелік потреб, тож продовжуємо роботу із пошуку необхідного», - зазначив Юрій Поліщук.

Реанімобіль та харчі: на передову з Волині поїхала чергова допомогаРеанімобіль та харчі: на передову з Волині поїхала чергова допомогаРеанімобіль та харчі: на передову з Волині поїхала чергова допомогаРеанімобіль та харчі: на передову з Волині поїхала чергова допомогаРеанімобіль та харчі: на передову з Волині поїхала чергова допомога

Читайте також:

Можливо зацікавить