У Луцьку ремонтують Будинок панахиди: коли завершать і скільки грошей на це використають

У Луцьку ремонтують Будинок панахиди: коли завершать і скільки грошей на це використають

У Луцьку нещодавно розпочали ремонт Будинку панахиди. У військовий час ця будівля, на жаль, використовується чи не щотижня, а її стан був незадовільним: від покрівлі, яка протікала, до зовнішнього вигляду. Які роботи наразі виконані та скільки грошей на це виділили, дізнавалися журналісти ВСН.

В управлінні капітального будівництва Луцької міської ради кажуть: луцький Будинок панахиди потребував ремонту, адже стара покрівля з шиферу постійно затікала, та й фасад будівлі бажав би бути кращим, адже чи не щодня там відспівують загиблих воїнів.

«Вже зробили покрівлю, адже стара шиферна постійно затікала. Замінили вікна і вже почали фарбувати фасад. Роботи виконують майстри із «Луцьксантехмонтаж». Закінчити плануємо до кінця жовтня», - повідомив начальник інженерно-технічного відділу управління капітального будівництва Луцької міської ради Андрій Корчук.

У Луцьку ремонтують Будинок панахиди: коли завершать і скільки грошей на це використаютьУ Луцьку ремонтують Будинок панахиди: коли завершать і скільки грошей на це використаютьУ Луцьку ремонтують Будинок панахиди: коли завершать і скільки грошей на це використають

Вартість запланованих робіт - 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Нагадаємо, напередодні проведення ремонту Будинку панахиди, у Луцькраді оголосили тендер, аби знайти підрядника. Електронні торги тоді виграв ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Читайте також:

Можливо зацікавить