У Луцьку виділили ще 12 мільйонів на ремонт онкогематологічного відділення дитячої лікарні

У Луцьку виділили ще 12 мільйонів на ремонт онкогематологічного відділення дитячої лікарні

У Луцькій міськраді депутати ухвалили зміни до бюджету, зокрема, передбачили 12 мільйонів гривень на ремонт онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Про це стало відомо під час сесії Луцькради у понеділок, 25 вересня. 

Капітальний ремонт онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні розпочали у липні, а завершити планують взимку. Всього за підрахунками на проведення робіт потрібно 28 мільйонів гривень, 12 з яких виділили рішенням депутатів Луцькради у березні. 

«Відділення було з ремонтом ще радянського періоду, не було забезпечено стерильність, що дуже важливо для хворих діток, адже у них дуже слабкий імунітет. Наразі будівельники уже завершили основну частину чорнових робіт. Плануємо взимку повністю завершити ремонт та відкрити відділення», - повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук під час огляду об'єкта.

Нагадаємо, напередодні засідання бюджетної комісії Луцькради керівництво Волинської обласної дитячої лікарні показало представникам міської влади та ЗМІ на якому етапі зараз відбуваються ремонтні роботи у відділенні онкогематології.

Читайте також:

Можливо зацікавить