Рідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди Героїв

Рідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди Героїв

У Головненській громаді на Волині рідним двох загиблих захисників вручили посмертні нагороди Героїв.

Про це повідомили у громаді.

Так, дружині загиблого Сергія Якимука вручили медаль «Захиснику Вітчизни» чоловіка, а батькам Героя Івана Самусіка - медаль «За оборону України» сина. 

Нагадаємо, 49-річний солдат Сергій Якимук до війни був на заробітках в Польщі, 28 лютого 2022 року вирішив їхати боронити рідний край. Був призваний до лав Збройних Сил України, а саме в/ч а4053, 115 ОМБР 4 травня 2022 року.

Якимук Сергій Іванович брав участь в обороні Лисичанська, а пізніше села Піски. Героїчно загинув 4 вересня 2022 року, захищаючи Батьківщину, віддавши своє власне життя, рятуючи «300». 

Рідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди ГероївРідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди ГероївРідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди ГероївРідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди Героїв

У травні цього року, захищаючи Україну, загинув 32-річний Іван Самусік. 21 травня захиснику мало виповнитися лише 33 роки. 

Рідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди ГероївРідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди ГероївРідним загиблих захисників з Волині Сергія Якимука та Івана Самусіка вручили посмертні нагороди Героїв

«Дякуємо всім землякам, які стають на захист України, а також всім українським хлопцям і дівчатам за те, що ризикуєте своїм життям заради миру та цілісності нашої держави», - звертаються у громаді. 

Редакція ВСН висловлює співчуття родинам загиблих. Вічна шана і слава Героям! 

Можливо зацікавить