Розбірки на «Завокзальному ринку»: у Луцьку поскандалили продавці

Розбірки на «Завокзальному ринку»: у Луцьку поскандалили продавці

Невдалий розворот контейнера перебив весь бізнес для підприємця із Завокзального ринку у Луцьку. На його думку – зробили це умисно, аби вижити його з базару на потіху його конкурентам.

Підприємець наполягає на тому, аби його кіоск повернули в попереднє положення. Втім в адміністрації ринку кажуть – забаганок однієї людини виконувати не будуть. Повернуть кіоски на попереднє місце, якщо того захочуть й інші підприємці з ряду, - йдеться у сюжеті каналу Аверс

Віктор та Адам - пенсіонери. Їх можна назвати колегами, бо ж працюють на завокзальному ринку. А ще сусідами, принаймні через один контейнер. Та затятими конкурентами, бо торгують схожим товаром – чоловічими куртками. Втім, пан Віктор бідкається, - на відміну від сусіда, його товар фактично не видно з дороги покупцям.

Це, каже, сталося після того, коли рік тому його контейнер розвернули таким чином, що його з певного ракурсу взагалі не видно. Пан Віктор каже, вже й не пам'ятає, коли за рік часу продав, бодай, щось з цього контейнера. Тим часом за оренду місця мусить стабільно сплачувати. Але не з доходів від продажів, а зі своєї пенсії.

Своєю чергою головний інженер ринку каже, пан Віктор сам написав відповідну заяву, яку вони виконали ось таким чином. І окрім його контейнера, мовляв, посунули ще кілька.Втім підприємець запевняє, заяву писав, але там жодного слова про те, аби його контейнер розвертали. Зокрема, в тексті йдеться про те, що сусідні контейнери своїми дверима закривають видимість його товару для покупців. Тож він просив, щоб із цим щось вдіяли. Але не сподівався, що після цих дій його торгівля зійде нанівець. Тож підприємець просить адміністрацію, повенути все, як було.

Однак там кажуть, це зроблять, хіба, якщо на це згоду дадуть ще 5 підприємців з того ряду. Своєю чергою, жінка, яка торгує халатами, каже, вона була проти того, аби приставляли ті контейнери. І тепер проти того, аби їх повертали в попереднє положення.

Підприємиця додає, торги нині не стільки залежать від розміщення контейнерів в торгових рядах, а від наявності в них покупців. Мовляв, частина виїхала за кордон. А ті, хто лишився, попросту не мають грошей, аби часто відвідувати ринок.

Читайте також:

Можливо зацікавить