Скандал у Луцьку: жителі сусідніх вулиць не можуть поділити дорогу. Відео

Скандал у Луцьку: жителі сусідніх вулиць не можуть поділити дорогу. Відео

Мешканці приватного сектору, що на вулиці Дорошенка у Луцьку нарікають на ОСББ, з яким вони межують. Конфлікт - через стовпці, які встановили посеред дороги. 

Про це інформують у сюжеті телеканалу Конкурент TV.

«У нас вулиця Сагайдачного закрила рух для вулиці Дорошенка. Ми проти, адже за генпланом дорога має проходили за цим будинком. Адже мешканці Сагайдачного на дорозі встановили свої прибудинкові території, облаштували сади і городи. Нам сказали, що ту частину дороги заберуть собі для облаштування, натомість мешканцям нашої вулиці дадуть рух з іншого боку будинку. І все було ніби погоджено, поки не побудувався «зелений масив». І тут на нашій вулиці стала автотраса. Не можуть гуляти діти, мешканцям важко перейти дорогу», - розповіла Павліна, мешканка вулиці. 

Люди кажуть: багато років користувалися цією дорогою. Але коли тут побудували багатоповерхівку, внаслідок чого збільшився автомобільний трафік, мешканці цієї багатоповерхівки на вул. Сагайдачного встановили обмежувачі руху.

Мешканці приватного сектру на Дорошенка обурені, адже тепер до них не може доїхати навіть «швидка» та рятувальники. Доїзд є, але з іншого боку.   

Що кажуть жителі багатоповерхівки на Сагайдачного - дивіться у відео.

Читайте також: 

Можливо зацікавить