Сапери ДСНС продовжують розміновувати Донеччину: за добу знешкодили понад 200 боєприпасів

Сапери ДСНС продовжують розміновувати Донеччину: за добу знешкодили понад 200 боєприпасів

Два відділення волинських піротехніків ДСНС продовжують важливу роботу з розмінування на території Донеччини. Вони займаються розчищенням лісових насаджень та сільськогосподарських угідь, що були забруднені вибухонебезпечними предметами під час бойових дій.

Про це інформує ДСНС Волині.

Лише за минулу добу українські сапери, серед яких і волинські піротехніки, виявили та знешкодили 215 вибухонебезпечних предметів, серед яких була одна авіаційна бомба. Піротехніки обстежили територію площею 132,99 гектара.

З початку широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну знешкоджено вже понад 536 тисяч вибухонебезпечних предметів, а площа обстежених територій перевищила 150 тисяч гектарів.

«Робота піротехніків є надзвичайно небезпечною і вимагає максимальної концентрації. Кожен знешкоджений боєприпас наближає Україну до безпечного майбутнього», - зауважують у ДСНС.

Сапери ДСНС продовжують розміновувати Донеччину: за добу знешкодили понад 200 боєприпасівСапери ДСНС продовжують розміновувати Донеччину: за добу знешкодили понад 200 боєприпасівСапери ДСНС продовжують розміновувати Донеччину: за добу знешкодили понад 200 боєприпасівСапери ДСНС продовжують розміновувати Донеччину: за добу знешкодили понад 200 боєприпасівСапери ДСНС продовжують розміновувати Донеччину: за добу знешкодили понад 200 боєприпасів

Читайте також: 

Можливо зацікавить