Щільність прильотів - кожні дві хвилини: показали, як воюють воїни волинської бригади на Куп'янському напрямку. Відео

Щільність прильотів - кожні дві хвилини: показали, як воюють воїни волинської бригади на Куп'янському напрямку. Відео

У мережі опублікували відео, як воює 14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого на Куп'янському напрямку, де зараз відбувається активний наступ росіян.

Відео опублікував у своєму телеграм-каналі журналіст Андрій Цаплієнко.

«Той самий Куп’янський напрямок, про який зараз всі говорять. Його тримає, разом з іншими, бригада імені князя Романа Великого, одна з найкращих в наших Збройних Силах. Відео показав генерал Сирський», - написали у дописі.

Щільність прильотів під час запису відео складала кожні дві хвилини.

«Те, що вони витримують, що виносять і що бачать - словами інколи навіть не можна описати. Люди забувають, що піхота веде контактні бої, від 50 до 10 метрів. Піхота може сидіти в обороні, її можуть залучити при штурмі. Тому на піхоту падає дуже тяжка задача - фізично і найважче морально це витягувати. І знову ставати у стрій, знов воювати. Не завжди є час на відпочинок, не завжди вистачає людей замінити, щоб хтось міг поїхати на тиждень відпочити. Тому треба захоплюватися цими людьми. Піхота - це наше все», - каже воїн 14 ОМБр імені князя Романа Великого Олександр.

«Наші хлопці дуже бойові. Герої, які боронять свій рідний край. Є жага до визволення своєї рідної землі від цієї нечисті. Стоїмо на захисті своєї Батьківщини. Все буде добре, до Перемоги разом!», - розповів боєць 14 ОМБр імені князя Романа Великого Сергій.

«Хлопці тут живуть. Дерева не самі попадали, це обстріли з артилерії, мінометів, авіаудари. Хлопці - справжні титани. Не боїться тільки хвора людина, але попри цей страх, хлопці виконують свої завдання», - наголосив військовий Олександр.

Читайте також:

Можливо зацікавить