«Серце не витримує»: мама шукає весільні сукні загиблим донечкам, яких вбили російські окупанти

«Серце не витримує»: мама шукає весільні сукні загиблим донечкам, яких вбили російські окупанти

Російські окупанти обстріляли центр Краматорська та вбили двох сестер-близнючок 14-річну Анну та Юлію Аксенченко.  Вони були єдиними дітьми у матері. Тепер жінка шукає весільні сукні, щоб поховати своїх дітей, яких вбили російські окупанти.

Про це розповіла в.о.директора краматорської школи №24 Людмила Осадча, пише ТСН

Поки точно не відомо, були дівчата в піцерії чи біля неї у момент «прильоту». Дівчата закінчили восьмий клас у школі, директорку якої в лютому також вбили росіяни. Жінка загинула разом зі своїм чоловіком.

Юля та Аня були дуже старанними дівчатками. Вони завжди стояли одна за одну та допомагали одна одній.

«За характером були дуже різні. Наприклад, Аня була більш активною, а Юля, навпаки, більш тихенькою. Аня частенько їй допомагала, витягувала в навчанні. Вони все робили разом», - ридаючи розповідає керівниця школи.

Місцева жителька Олена Хандій розповіла, що дівчатка всюди ходили разом за ручку. Мати виховували своїх дівчаток сама, в родині було скрутне фінансове становище.

«Родина часто їздила в передмістя до бабусі, тому що там було спокійніше. А в Краматорськ приїздили, щоб провідувати своє житло. Сьогодні я спілкувалась з мамою дівчат. Знаю, що вона зараз шукає весільні сукні, щоб в них поховати своїх єдиних донечок. Така є традиція...Серце не витримує такого…», - каже Олена Хандій.

Читайте також:

Можливо зацікавить