«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога

«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога

У ніч на середу, 19 червня, на Волині лунала повітряна тривога. Російські окупанти атакували Україну 21 ударним БпЛА типу Shahed-131/136. Повітряну тривогу на Волині оголошували о 2:58 годині. Відбій пролунав о 3:51 годині.  

 Про це повідомили у повітряних силах ЗСУ.

Зазначається, що сили ППО знищили 19 «шахедів».

«Відбивали повітряний напад винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України. В результаті бойової роботи збито 19 ворожих ударних БпЛА типу Shahed у Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Хмельницькій та Львівській областях», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що вибухи чули у різних областях України.

Близько 3:30 моніторингові групи повідомили, що «шахеди», які тримали курс на Волинь, полетіли у Львівську область. 

Мер міста Львова Андрій Садовий повідомив, що у селі Малехів спрацювали сили протиповітряної оборони по ворожих ударних безпілотниках. Станом на 6 ранку відомо, що пошкоджено багатоповерховий житловий будинок та офісне приміщення. 70-річного охоронця у стані середньої важкості госпіталізували. 

«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога
 Близько 9-ої ранку Садовий також повідомив: «Фіксуємо ще одне руйнування внаслідок нічної атаки Шахедів. Науково-дослідницький інститут у Львові». 

«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога«Шахеди» тримали курс на Волинь: чому вночі лунала повітряна тривога

Читайте також: 

Можливо зацікавить