Шер візьме участі у показі Victoria's Secret

Шер візьме участі у показі Victoria's Secret

Victoria's Secret порадував своїх прихильників надзвичайною новиною! Після 6-річної перерви легендарне шоу знову збирає поціновувачів прекрасного, аби показати феєричний виступ своїх “ангелів”. Чекати залишилося недовго, адже вже відома дата проведення - 15 жовтня 2024, м. Нью-Йорк.

Шоу давно відоме тим, що в ньому зазвичай бере участь багато зірок, дефіле супроводжується виступами відомих артистів. На минулих показах були запрошені такі світові зірки, як:

  • Д. Тімберлейк;
  • Ріанна;
  • Т.Свіфт;
  • Аріана Гранде;
  • К.Перрі і це далеко не весь перелік. 

Цьогорічним хедлайнером показу стане легендарна співачка та акторка американського походження - 78-річна Шер. Відомо, що своїх поціновувачів вона порадує виконанням всесвітньо відомого хіта 1998 року «Believe». Крім цього, організатори цього року відібрали для музичного лайн-апу виключно жінок. 

Відомо, що співачка дефілювала на подіумі останній раз ще 2022, де була запрошена на Неділю моди в Париж. Крім цього, артистка планує опублікувати перший том власних мемуарів, в яких вона розкаже про своє легендарне становлення. Також найближчими місяцями, вперше за 20 років, вийде збірка пісень Шер.

Все цікаве ще попереду

Раніше в мережі Instagram, на сторінці бренду Вікторія Сікрет, було опубліковано відео, на якому 78-річна зірка виконує свій знаменитий хіт. Під постом організатори залишили декілька рядків, які мали на меті підігріти інтерес публіки до відвідування шоу. Було повідомлено, що артистка буде не сама, що зовсім скоро буде оголошено список нових учасниць показу, які стануть яскравим доповненням першого в історії жіночого складу.

У показі будуть задіяні відомі моделі бренду Джіджі Хадід, Тайра Бенкс і Палома Елсессер. Раніше музичним супроводом показів були саундтреки від Т. Свіфт, А. Гранде, The Weeknd, Л.Гага. Кожен показ Victoria's Secret був фантастичним, все було продумано до найменших деталей, але все одно виникали суперечки, які тільки підігрівали інтерес до бренду. Останній показ у телевізійному форматі був у 2018 році. У наступному році показ відмінили, організатори заявили, що причиною цього стало зменшення чисельності аудиторії, критики звинуватили бренд у відсутності ексклюзиву і наявності нереалістичних параметрів краси. 

У травні, на своїй сторінці в Instagram компанія опублікувала пост, в якому анонсувала повернення показу. Було оголошено, що шоу повертається, наступний виступ обов'язково стане відображенням гламуру. Всіх чекає унікальний подіум, фантастичні крила, музичний супровід, феєрія емоцій та святкового настрою. Зі слів організаторів, це далеко не все… Вони радять слідкувати за анонсами, щоб нічого не прогавити. 

Це далеко не всі хороші новини, адже у липні було анонсовано запуск нової колекції, яка буде складатися зі спідньої білизни для повсякденного комфорту. В рекламній компанії взяли участь відомі моделі: Кендіс Свейнпол, Девін Гарсія, Майова Ніколас, Тейлор Гілл та Бехаті Прінслу. Остання повернулася до дефілювання після невеликої паузи.