Навіть до рукоприкладства доходило: техпрацівницю однієї з шкіл Луцька покарали за насильство щодо чоловіка

Навіть до рукоприкладства доходило: техпрацівницю однієї з шкіл Луцька покарали за насильство щодо чоловіка

Техпрацівниця однієї із шкіл Луцька так допекла свого чоловіка, що той почав просити захисту у поліції. Жінка вже пенсіонерка, через домашні чвари на неї півтора роки постійно складали протоколи про адмінправопорушення. А нещодавно отримала і кримінал за домашнє насильство. Мовляв, так «гризла» чоловіка, що тому вже світ не милий.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс, пишуть Волинські новини. 

«Обвинувачена систематично вчиняла психологічне і фізичне насильство стосовно свого чоловіка, що призвело до психологічних страждань, розладів здоров'я, погіршення якості життя, яке виразилось у втраті самооцінки, позитивних емоцій та негативних переживаннях», – йдеться в матеріалах суду.

Як встановили поліцейські, насильство пенсіонерки було і в словесних образах, і в погрозах чоловікові. Навіть до рукоприкладства доходило. Раніше суд забороняв їй наближатися до обранця. Що саме так обурювало жінку – невідомо. Раз за разом пані отримувала штрафи: то 170, то 680 гривень.

Експерт визначив, що в чоловіка депресія, тривожність та чимало інших відхилень. На думку фахівця, це через дії дружини.

Пенсіонерка свою вину визнала. Казала: у них були побутові конфлікти, а тепер вона кається. Чоловік не наполягав на суворому покаранні. Сама ж пані просила штраф.

У школі техпрацівницю характеризують позитивно. Суд призначив жінці пробаційний нагляд на один рік.

Читайте також: 

Можливо зацікавить