«Шкода, що чудова команда не може виступати в єврокубках через цю ситуацію»: екстренер «Динамо» та «Шахтаря» розповів про клуб зрадника з Луцька

«Шкода, що чудова команда не може виступати в єврокубках через цю ситуацію»: екстренер «Динамо» та «Шахтаря» розповів про клуб зрадника з Луцька

Колишній головний тренер «Шахтаря» та «Динамо» Мірча Луческу поділився, що слідкує за «Зенітом», де асистентом головного тренера працює зрадник з Луцька Анатолій Тимощук.

Про це він розповів у інтерв'ю російському пропагандистському медіа «Спорт Експрес», передає Tribuna

Луческу заявив, що тішиться успіхами Семака.

«У нього чудово виходить! Шкода, що така чудова команда не може виступати в єврокубках через цю ситуацію... Але я стежу за успіхами Сергія! У нього все добре. Семак - чудовий тренер, який створив робочу атмосферу в колективі, і результати говорять самі за себе! Сподіваюся, що скоро все закінчиться, в Україні гратимуть з уболівальниками, Росія повернеться до виступу в Європі, загалом усе прийде в норму», - сказав тренер.

Згодом Луческу журналісту Sport Arena Артему Колеснику це висловлювання.

«Перш за все хочу сказати, що моє останнє інтерв’ю було на тему футболу, тільки футболу, а не війни та політики. Якби мене прямо спитали про повернення до Росії, то я би відповів, що ніколи не повернусь до країни, яка породжує зло та розпочинає війни.

Я працював тут, в Києві з Динамо та на власні очі бачив всі жахи війни, які принесла Росія. Я не покинув команду, готував гравців під повітряними тривогами та допомагав у евакуації їхніх родин. Я все це відчув на собі, яка може бути мова про повернення до Росії?

Моя головна мрія зараз – це мир та спокій в Україні. Це безпека для українців, це повні стадіони та процвітання цієї чудової країни.

Знаю, що обов’язково будуть у майбутньому запитання про Тимощука. В останній раз ми спілкувалися до початку повномасштабного вторгнення. Мені не зрозуміла його політична позиція, і я не хочу більше говорити про цю людину, хоча раніше ми близько спілкувались і він був моїм асистентом в «Зеніті», - пояснив він.

Також тренер розповів про своє ставлення до Анатолія Тимощука. 

«Знаю, що обов’язково будуть у майбутньому запитання про Тимощука. Востаннє ми спілкувалися до початку повномасштабного вторгнення. Мені не зрозуміла його політична позиція, і я не хочу більше говорити про цю людину, хоча раніше ми близько спілкувалися і він був моїм асистентом у «Зеніті», - додав Луческу.

Читайте також:

Можливо зацікавить

«Ніч буде складна»: на Харківщині тривають важкі бої за Глибоке

«Ніч буде складна»: на Харківщині тривають важкі бої за Глибоке

втрати України
відео

7-річний Дмитро та семимісячний Матвій втратили Батька: на Волині прощались із Героєм Сергієм Віннічуком

втрати

Скандал у Луцьку: чоловіки виявили неповагу до прощання з полеглим Героєм

Бахмут

У молодому віці пройшов пекло війни: на Волині прощатимуться із Героєм Владиславом Богомазом

Кого не мобілізують

Посилення мобілізації: хто не підлягає призову

війна втрати

Заповів, щоб на його могилі завжди були білі ромашки: Герою з Волині навіки 21

Його подвиг назавжди залишиться в наших серцях: у громаді на Волині провели в останню дорогу воїна Вадима Ковальчука
фото

Його подвиг назавжди залишиться в наших серцях: у громаді на Волині провели в останню дорогу воїна Вадима Ковальчука

на щиті

«Був у самому «пеклі»: на Волинь востаннє повернеться 24-річний Герой Владислав Богомаз

одруження

Війна коханню не завада: на Волині одружився захисник