«Шоу до Дня народження»: відомий співак, пародист та блогер з Луцька Іван Борт організовує масштабний захід

«Шоу до Дня народження»: відомий співак, пародист та блогер з Луцька Іван Борт організовує масштабний захід

У неділю, 12 травня 2024 року, у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться концерт «Іван Борт. Шоу до Дня народження».

Про це повідомляють організатори.

Іван Борт – молодий, але вже добре відомий співак, пародист, модель, кондитер та блогер з Луцька. Івана можна впевнено назвати унікальним артистом для міста. Адже рівних йому в пародіюванні Ірини Федишин або Софії Ротару – не знайти. Свої творчі здібності хлопець активно використовує проводячи благодійні концерти на підтримку наших оборонців. Неодноразово українські захисники та захисниці могли оцінити і кулінарний талант Івана, адже під його керівництвом відбувалося організоване приготування їжі для ЗСУ.

«Шоу до Дня народження»: відомий співак, пародист та блогер з Луцька Іван Борт організовує масштабний захід«Шоу до Дня народження»: відомий співак, пародист та блогер з Луцька Іван Борт організовує масштабний захід

До свого дня народження блогер, співак, кондитер та стиліст моди Іван Борт підготував особливу шоу-програму. 

Також на відвідувачів чекатимуть фуршет, фотографи з червоною доріжкою, святковий торт, аніматори та запрошені відомі гості. Будуть і інші сюрпризи для публіки. Пропонується дрес-код у чорних та золотих тонах. 

Організатори зазначать, що вхід на захід для військових, їх дружин та дітей - безкоштовний. Також безкоштовний вхід і для всіх дітей до 8 років. 

Під час заходу проведуть аукціон, на якому збиратимуть кошти для наших військових. 

Квитки вже у продажу на сайті Concert.ua.

Початок - о 18:00. 

Можливо зацікавить