Ситуація навколо Часового Яру ускладнюється: що відбувається на фронті

бої за Часів Яр

Росіяни не полишають спроб захопити Часів Яр Донецької області – ситуація навколо цього міста складна і продовжує ускладнюватися. Ворог постійно намагається прориватися як у самому місті, так і обходити його.

Про це пише DeepState.

«Якщо зі сторони каналу це рутина, то північніше зі сторони Калинівки ситуація більш складна. Противник намагається просочуватися в Часів-Ярівське лісництво. Це можна побачити і в останніх оновленнях мапи. Ситуація та ж сама – постійний пуш піхоти, яку бійці Сил Оборони безперестану знищують», – йдеться в повідомленні.

Аналітики зазначають, що ускладнити обстановку може підтягування резервів ворожих військ. Ресурси у ворога є, але раніше задіянню додаткових сил передував якийсь успіх противника. Зараз у них "зʼявився тактичний успіх північніше".

 

«Дуже часто кацапи лізуть в лоб, отримують по зубах і починають обходити. Як складеться ситуація – покаже час. Сили Оборони вже обламали зуби величезному угрупуванню кацапні (в основному з бригад десантників), для якої успіхом було стирання мікрорайону «Канал» і взяття його під контроль.  Але, скоріше за все, Часів Яр скоро почне все частіше з'являтися в медіа та обговореннях. Битва триває», – резюмують автори. 

Читайте також:

Можливо зацікавить