«Ситуація в ході вирішення», - волонтерка з Волині, яку звинувачують у розтраті

«Ситуація в ході вирішення», - волонтерка з Волині, яку звинувачують у розтраті

Волонтерка, яку волинський осередок добровольчого батальйону «Сонечко» звинуватив у розтраті коштів зі зборів для бійців, вперше відреагувала на новину про неї.

Як зауважила в коментарі виданню ВСН Оксана Ліщук, вичерпно прокоментувати зараз вона не може, проте каже, найближчим часом вся інформація з'явиться. 

«Наразі чіткого коментаря про ситуацію, дати не можу, оскільки ситуація в ході вирішення, згодом буде вся інформація від і до, тому очікуйте на новини», - відповіла дівчина. 

Нагадуємо, волинський осередок добровольчого батальйону «Сонечко» опублікував допис, у якому йдеться, що їхня співпраця з волонтеркою Оксаною Ліщук, яка неодноразово проводила збори для «Сонечок», прийшов кінець. Вона більше не викликає довіри у підрозділу. Причина - останній збір, який вона проводила.

Представники волинського осередку добровольчого батальйону кажуть, що кілька разів давали змогу Оксані повернути всі вкрадені кошти.

Читайте також:

  • На Волині підприємець привласнював бюджетні кошти, які мали піти на ремонт укриття в лікарні
  • Поліція надіслала запит із проханням надати повні анкетні дані, мобільні телефони та іншу персональну інформацію про всіх людей, які займаються волонтерською діяльністю на території Волинської області.

Можливо зацікавить