Скандальна блогерка з Луцька розповіла, чому більше не хоче жити в Україні

Скандальна блогерка з Луцька розповіла, чому  більше не хоче жити в Україні

Скандальна блогерка з Луцька Катерина Якимчук розповіла, що не хоче повертатися жити в Україну. Нині дівчина мешкає у Дубаї.

Про це вона повідомила в інстаграмі.

Блогерка написала, що, найімовірніше, ніколи не повернеться жити в Україну. Вона зазначила, що для неї життя в інших країнах є привабливішим. 

«І причина не в Україні. Причина в тому, що тепер я розумію, який це кайф носити речі одного (літнього) сезону круглий рік) Коли кожного дня в тебе сонце і гарний настрій) Коли можеш полетіти в любу точку світу в той же день) Коли в цілому бачиш навколо себе приклади, куди можна рости», - йдеться у дописі.

Дівчина розповіла, що ще до війни у неї було відчуття, наче вона «пройшла» всі рівні життя в Україні». Катерина Якимчук пише, що цінує роки життя в Україні, проте бажання переїхати взяло верх. 

«Ще в серпні 21 року я дивилась, які взагалі є квартири в Дубаї, та що скільки коштує) Значна причина переїзду була, крім клімату, ще й в тому, що у наші великі міста я переїжджати не дуже хотіла, а от змінювати обстановки і жити у все кращих апартаментах - так)», - пише блогерка. 

Також Катерина згадала про житло, у якому вона мешканка у Луцьку.

«Коли мені було 19, я вже знімала одну із найдорожчих квартир у Луцьку. Далі в 20 - купила будинок за 300.000$. Рости ніби більше не було куди... Коли я заробила перші 500.000$ в мене закрались перші думки: «це ж можна не терпіти мерзенну погоду, а просто полетіти в тепло?»... Коли я заробила перший 1.000.000$, я собі це дозволила) і це було правильним рішенням)», - додала блогерка. 

Читайте також:

Можливо зацікавить