Скандальне будівництво стадіону у Ківерцях за майже 150 млн гривень обговорюють на всіх пабліках. Відео

Скандальне будівництво стадіону у Ківерцях за майже 150 млн гривень обговорюють на всіх пабліках. Відео

Ківерцівській міський голова Олександр Ковальчук, який вирішив витратити майже 150 мільйонів гривень на стадіон з біговими доріжками, повинен понести відповідальність за таку свою діяльність під час війни. 

Про це у своєму відео-блозі заявив відомий український активіст та блогер Сергій Стерненко.

«Той, хто сьогодні краде в України, українців, той краде у нашої оборони, він має обов'язково відповісти, бо він прямо чи опосередковано допомагає так званій Росій», - пояснив він у черговому відео. 

«Зараз в Україні на полі бою вирішується доля нашої країни, доля Європи та усього світового порядку, а це означає, що ми мусимо, зобов'язані усі наші ресурси та усі наші сили сьогодні спрямовувати тільки на підтримку української армії і робити усе залежне від нас, аби наші військові були максимально забезпечені», - додав Стерненко. 

Дивіться відео - з 9:30 хв

Нагадаємо, після того, як військові наповнили бюджет Ківерцівської громади Луцького району, кожна покупка міського голови за бюджетні гроші стає все дорожчою і дорожчою. Так місто планує витратити майже 150 мільйонів гривень на стадіон з біговими доріжками. У коментарі журналістам міський голова Ківерець Олександр Ковальчук стверджував, що військовослужбовці з 50, 51, 53 батальйонів поки допомоги не потребують, адже забезпечені усім необхідним. І якщо ж до нього звертаються по допомогу, то він не відмовляє.

Тим часом, волонтери штабу «Ангар» у Луцьку обурені таким рішенням, адже запити від військових постійно є. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить