Оновився склад олімпійської збірної України: у заявці - молодий футболіст з Луцька

Олімпійські ігри

Оновився склад олімпійської збірної України. Серед гравців, яких викликав наставник «синьо-жовтих» Руслан Ротань є молодий футболіст з Луцька Валентин Рубчинський

Також до заявки увійшов футболіст, який розпочав свою кар'єру на Волині, Олександр Мартинюк

З 31 травня до 17 червня олімпійська збірна України в межах підготовки до літніх Ігор проведе навчально-тренувальний збір та візьме участь у міжнародному турнірі Tournoi Maurice Revello у Франції, пише Footboom.

У п'ятницю, 31 травня, команда дісталася Варшави і через Мюнхен полетить до Марселя, де й пройдуть змагання. На завтра в синьо-жовтих заплановане теоретичне заняття і перше тренування. За такою схемою підопічні Руслана Ротаня працюватимуть щодня до стартового матчу з Індонезією, який відбудеться 4 червня. 

Через різні причини склад олімпійської збірної України оновивися, і на турнірі тренерський штаб може розраховувати на 26 виконавців. 

Склад олімпійської збірної України

Воротарі: Руслан Нещерет («Динамо» Київ), Кіріл Фесюн («Колос» Ковалівка), Георгій Єрмаков («Олександрія»).

Захисники: Тарас Михавко («Динамо» Київ), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Олександр Мартинюк, Даніл Скорко (обидва — «Олександрія»), Олександр Драмбаєв («Осієк» Хорватія), Євген Павлюк, Ілля Крупський (обидва — «Ворскла» Полтава), Володимир Салюк («Чорноморець» Одеса).

Півзахисники: Єгор Ярмолюк («Брентфорд», Англія), Максим Кучерявий («Сент-Джонстон», Шотландія), Максим Хлань («Лехія», Польща), Валентин Рубчинський, Олег Очеретько (обидва — «Дніпро-1» Дніпро), Назар Волошин («Динамо» Київ), Микола Михайленко, Кирило Сігеєв, Денис Шостак (усі — «Олександрія»), Олег Федор («Рух» Львів), Максим Брагару («Чорноморець» Одеса), Геннадій Синчук («Металіст» Харків), Владислав Велетень («Колос» Ковалівка).

Нападники: Ігор Краснопір («Оболонь» Київ), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

Довідково:

Валентин Рубчинський народився у Луцьку, є вихованцем дніпровської академії. Зараз він один із лідерів клубу УПЛ «Дніпро-1».

У ДЮФЛУ та юнацькому чемпіонаті Волинської області Олександр Мартинюк виступав за волинський «ВІК-Волинь». Дорослу футбольну кар'єру розпочав у сезоні 2017/18 років у чемпіонаті Волинської області в складі ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський). З 2018 по 2020 рік захищав кольори «Волині U-19».

Починаючи з сезону 2019/20 років тренувався разом з першою командою «Волині». У першій половині сезону 2020/21 років провів 7 поєдинків за «Волинь-2» у Другій лізі України.

Оновився склад олімпійської збірної України: у заявці - молодий футболіст з Луцька

Нагадаємо, раніше ми повідомляли що донецький «Шахтар» влітки планує продати півзахисника збірної України Георгія Судакова

За інформацією журналіста Михайла Співаковського, «гірники» збираються скористатися фінансовими проблемами «Дніпра-1» та підпишуть одного з молодих гравців цієї команди. Йдеться про 22-річного півзахисника з Луцька Валентина Рубчинського, який може зіграти одразу на кількох позиціях у середній лінії. 

Читайте також:

Можливо зацікавить