Як на Волині відзначили день медика. Фото

Як на Волині відзначили день медика. Фото

27 липня медики в Україні відзначають професійне свято. У медичних закладах Волині організували урочисті заходи для вручення подяк та грамот працівникам. КП «Волинське обласне територіальне медичне об`єднання захисту материнства і дитинства» не виняток: колектив зібрався в актовій залі дитячої поліклініки, аби привітати один одного.

Начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Юрій Легкодух висловив подяку лікарям і медсестрам об`єднання та зауважив знаковість обраної для святкування дати.

«Відсьогодні день медика відзначаємо 27 липня і саме в цей день церква вшановуває пам'ять Святого Пантелеймона. Орден з ім'ям цього святого 2 роки тому в номінації «Найкращий заклад охорони здоров’я» отримало Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства. Тут дійсно працюють люди з великої літери, справжні професіонали, а нашому регіону є чим пишатися».

Як на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. Фото

Привітати медичний персонал завітала і заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Мирослава Якимчук:

«Ви - наші медичні сили, несете свою службу тут: рятуєте життя, лікуєте маленьких пацієнтів і за це - велике дякую. Я вважаю і завжди всім кажу, що наше дитяче об’єднання є найкращим в Україні».

Як на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. Фото

Генеральна директорка КП «Волинське обласне територіальне медичне об`єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради Ірина Горавська зазначила: сьогодні медики відзначають справді українське свято. Адже багато років поспіль дата святкування збігалася з країною-агресором.

«Попри військовий стан ми робимо все, аби наші пацієнти отримували кваліфіковану допомогу, аби наші послуги були якісними, безпечними. І дуже хорошим показником є те, що протягом року у нас не було надзвичайних ситуацій, екстремальних ситуацій: ми тримали все під контролем. За це я щиро вдячна нашому колективу, ми з впевненістю можемо сказати: у нас все спокійно, ми рухаємося вперед!»

Як на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. Фото

Аби привітати медиків КП «Волинське обласне територіальне медичне об`єднання захисту материнства і дитинства» та подарувати музичний подарунок, на урочистості завітав шоумен Сергій Скулинець.

Як на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. ФотоЯк на Волині відзначили день медика. Фото

 

Фото: Юрій Ступак

Читайте також:

 

Можливо зацікавить