«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони

«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони

Наприкінці серпня волинський волонтер Сергій Тимчук оголосив про великий збір «Сотка на сотку» на комплекс РЕР Rantelon DTS-2458 для 100 бригади ТрО. Вартість такого комлексу - понад два мільйона гривень. Скільки коштів вже вдалося зібрати і хто з лучан долучився, дізнавалися журналісти ВСН.

Сергій Тимчук займається волонтерством давно, проте жодного разу не оголошував про збір коштів та не ініціював його. 

«Це мій перший збір, раніше я ніколи їх не проводив. Відверто кажучи, останнім часом склалося враження, що люди втомилися від зборів коштів і вже не так активно допомагають, проте, коли хлопці з 100 бригади ТрО сказали мені про потребу в комплексі РЕР Rantelon DTS-2458, я вирішив спробувати», - розповів Сергій Тимчук.

Зі слів Сергія, у ворога є значна технічна перевага, тому такий коплекс вкрай необхідний нашим захисникам. Після публікації про оголошення збору коштів «Сотка на сотку», тобто донат у сумі 100 гривень для допомоги волинській 100-й бригаді ТрО, люди почали активно долучатися.

«Долучилися всі! І відомі шоумени, спортсмени, бізнесмени. Монатік закинув сто тисяч гривень, при тому, що ми його не просили, він сам побачив інформацію і переслав кошти. Федецький, Разумовський, Бровін ... дуже - дуже багато відомих та публічних людей Луцька. Багато є й тих, які не афішували, що долучалися. Є ті, хто долучився інформаційно: роблять репости, відмічають друзів. Це також велика допомога».

«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони

Найприємніше, каже Сергій, що більшу частину грошей вдалося зібрати саме завдяки внескам по 100 гривень. Тобто, величезна кількість людей долучилася донатом саме на таку суму.

«Відомі люди міста долучалися більшими сумами, аніж 100 гривень, проте найкрутіше те, що значна частина зібраних коштів - це внески саме по 100 гривень. Їх було дуже багато! Наразі вдалося зібрати близько 950 тисяч гривень, майже мільйон! Я дуже вдячний!», - каже Сергій Тимчук.

Антидроновий комплекс РЕР Rantelon DTS-2458 вартує 2 мільйона 50 тисяч гривень, саме така сума збору «Сотка на сотку». Долучитися можна за посиланням

«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони«Сотка на сотку»: як допомогти волинській бригаді нищити ворожі дрони

Читайте також:

Можливо зацікавить

Пів року тому на війні поліг молодший брат: повідомили про загибель Героя з Волині Миколи Заліпи

Пів року тому на війні поліг молодший брат: повідомили про загибель Героя з Волині Миколи Заліпи

У Луцьку в останню дорогу проводжатимуть 39-річного Героя Віталія Колесника

У Луцьку в останню дорогу проводжатимуть 39-річного Героя Віталія Колесника

день народження

На двох - 188 років: довгожительки з Волині відсвяткували день народження

черешня
відео

Ціна «кусається»: яка вартість першої черешні та абрикосів на луцькому ринку

«Діти не обирають цей вид спорту, його обирають батьки»: у Луцьку проходить чемпіонат з тенісу
відео
фото

«Діти не обирають цей вид спорту, його обирають батьки»: у Луцьку проходить чемпіонат з тенісу

тролейбус

Дефіцит електроенергії: у Луцьку зменшать кількість тролейбусів на маршрутах

малина

Завжди велика та солодка малина: чим волинянам підживлювати ягоди в травні

війна нагорода

Загинув унаслідок штурму противника: матері Героя з Волині вручили посмертну нагороду

втрати

Загинув унаслідок вибухової травми: на Волині прощатимуться із бойовим медиком Артемом Рудим