Співак з Луцька Monatik у бомбосховищі зняв тизер до свого четвертого сольного альбому

Співак з Луцька Monatik у бомбосховищі зняв тизер до свого четвертого сольного альбому

Відомий співак з Луцька Monatik в бомбосховищі зняв мистецький тизер до свого четвертого сольного альбому «Вічно танцююча людина».

Артист презентував приквел «Отже… Привіт», яким анонсує вихід четвертого студійного альбому «Вічно танцююча людина», а також тизерить свою майбутню відеороботу з однойменною назвою, прем’єра якої відбудеться 22 березня. Тизер опублікували у ютубі.

«У відеороботі Monatik з’являється перед глядачами в бомбосховищі місцевого театру, де він зачитав вірш. Саме тут, в перервах між виставами, концертами та щоденними справами, через повітряну тривогу оживає, на жаль, вже таке звичне життя для українців. Не дивлячись на постійні обстріли та ракетні атаки з боку Росії, культурне життя в Україні продовжує жити та розквітати, а мистецтво живе всупереч тому, що його хотіли зламати. Основна ідея нового етапу у творчості артиста - це розвиток музичного та танцювального мистецтва всупереч всьому, що відбувається навколо, об’єднуючись з однодумцями, створюючи власне ком’юніті людей, з якими вам на даному етапі йти одним шляхом», - йдеться у тексті під тизером.

Monatik: «Я завжди вважав, що музика та мистецтво мають приносити суспільству користь та дарувати позитивні емоції. А у такі надскладні часи як зараз, я вбачаю в цьому особливу місію, адже нам цього дуже не вистачає. По-перше, музика об’єднує. На моїх благодійних концертах я постійно бачу скільки приходить сімей та людей різних поколінь. Це дозволяє зібрати нам ще більше коштів для наших захисників та захисниць, даруючи людям позитивні емоції та піклуючись про ментальне здоров’я. По-друге, на мою думку, музика має розвиватись та ставати на рівень цікавішою».

Артист повертається до такого улюбленого його шанувальниками танцювального стилю в музиці. Monatik вбачає, що мистецтво (будь це живопис, танець, вистава чи композиція) є тією метафорою, завдяки якій кожен з нас може поділитися зі світом історією, переживанням та горем кожного українця. 

Читайте також:

Можливо зацікавить

війна Монатік

«Душа в п'яти впала»: відомий артист з Луцька Monatik розповів, як його сини ледь не потрапили під ракетний обстріл

Monatik

«Не відкладаємо це питання»: артист з Луцька Monatik зізнався, що хоче стати батьком утретє

музика Монатік

«В саме серденько»: відомий артист з Луцька Monatik представив нову колаборацію

Монатік блондин
відео

Відомий артист з Луцька Monatik змінив образ

Монатік Вічно танцююча людина
відео

Відклав прем'єру через масований обстріл: відомий артист з Луцька Мonatik презентував емоційний кліп

Монатік пісня

Прем'єру кліпу переніс через обстріли: відомий артист з Луцька Monatik випустив нову пісню

Monatik на мітингу
фото

Відомий лучанин Monatik з дружиною та синами взяв участь у мітингу на підтримку полонених військових

Монатік Скрябін

Саундтреком стала пісня відомого артиста з Луцька Monatik: відбулась прем'єра фільму за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Kola Monatik

Історія однієї пісні: як артист з Луцька Monatik подарував композицію відомій співачці