Співак з Волині розповів про підготовку до фіналу Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023

Співак з Волині розповів про підготовку до фіналу Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023

12-річний Денис Грищук з Нововолинська готується до фіналу Національного відбору на «Дитяче Євробачення-2023», який відбудеться 1 жовтня.

Як розповів хлопець у прямому ефірі «Суспільне Спротив», підготовка до фіналу займає багато часу.

«Працюю над усім виступом в цілому: харизма, вокал, хореографія — це доволі важко усе з'єднати», — зазначив Денис.

Розповів у часник також про пісню, яку виконуватиме на фіналі Нацвідбору. Її волинянину написала продюсерка Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023 Світлана Тарабарова.

«Пісня називається «Dance», я її дуже добре відчуваю і розумію меседж цієї пісні. Там є ключова фраза: «танцюй, поки світло навколо ллється», — зазначив Денис Грищук.

Під час включення співак розповів, що попри конкуренцію — він дружить з усіма фіналістами та іншими учасниками Нацвідбору.

Фінал нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» відбудеться у форматі онлайн-концерту. Як і минулого року, до вибору долучаться три члени журі.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення 2023» пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Україна бере участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення» з 2006 року. Відтоді один раз перемагала (Анастасія Петрик з піснею «Небо» у 2012 році) та двічі посідала друге місце (у 2008 та 2013 роках).

Читайте також:

Можливо зацікавить