Сподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з Донеччини

Евакуація

У пʼятницю, 3 травня, у місто Ковель прибув евакуаційний потяг із Покровська.

Приїхали 53 жителі різних громад Донецької області. На Донеччині запеклі бої, люди втікали від війни. Прибуло серед них 30 дітей разом із матусями. На Волині їх зустрічали представники благодійного фонду «Рокада», працівники поліції, психологи, представники Ковельської громади, волонтери.

Люди розповіли журналістам ВСН, що сподіваються хоч трохи перепочити від прильотів, адже на рідній Донеччині кожен день був сповнений небезпеки. Кожна людина, яка прибула на тому потязі, вірить у перемогу України і що зможе повернутися на малу Батьківщину.

Сподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з ДонеччиниСподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з Донеччини

Читайте також:

Можливо зацікавить