Становище важке: Зеленський назвав «найгарячішу» точку на фронті

Володимир Зеленський, ситуація на фронті

Президент Зеленський розповів, що ситуація на Донецькому напрямку фронту ускладнюється.

Про це заявив глава держави у вечірньому відеозверненні 

Також він подякував підрозділам Збройних сил України, які там воюють, і Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України.

«Фронт. Ситуація на фронті під час такої гарячої війни завжди складна. Але цими днями особливо на донецькому напрямку - стає більш важкою. Дякую кожній бригаді, кожному солдату і командиру, які роблю все, щоб захистити наші позиції, і які знищують окупантів», - заявив він.

 Зокрема, глава держави висловив подяку 58-ій окремій мотопіхотній бригаді, 68-ій окремій єгерській бригаді та 148-ій окремій артилерійській бригаді десантно-штурмових військ. Крім того, він відзначив 55-ту окрему артилерійську бригаду, воїнів ГУР із підрозділів «Кракен» і «Артан» та воїнів 9-ого департаменту ГУР.

Президент зазначив, що Україна місяцями чекає на життєво важливий пакет підтримки і це призводить до зростання самовпевненості терористів.

«Не риторикою захищається небо. Не думками обмежується виробництво ракет і дронів для терору. І те, що санкції проти Росії все ще обходять. І те, що ми в Україні місяцями чекаємо життєво важливого пакета підтримки. Те, що ми очікуємо голосування в Конгресі, свідчить про те, що так само місяцями наростає самовпевненість терористів», - сказав він.

На жаль, зауважив глава держави, «допомога Україні досі обмежена, а російська держава досі має доступ до критичних компонентів, необхідних для виробництва ракет і дронів».

Читайте також:

Можливо зацікавить