«Старі фотографії»: звідки в репертуарі відомого співака з Луцька Monatikа легендарний хіт Скрябіна

«Старі фотографії»: звідки в репертуарі відомого співака з Луцька Monatikа легендарний хіт Скрябіна

Відомий артист з Луцька Дмитро Монатік повідомив, чому виконує на концертах пісню Кузьми Скрябіна «Старі фотографії» та пояснив, як вона потрапила у його репертуар.

Про це співак розповів Vesti.ua для проєкту «Головні українські хіти».

Monatik нагадав, що ця пісня у його виконанні стала одним із багатьох саундтреків до фільму «Я, «Побєда» і Берлін», який мав вийти ще торік у березні, але дату прем’єри було відкладено на невизначений термін. 

«Окрім цієї пісні я дуже люблю у нього «Я сховаю тебе (Любов)». Але продюсери мені зателефонували і запропонували «Різнокольорову». А я відразу запитав, чи є «Старі фотографії»? Мені сказали, що ця пісня вільна й віддали мені. Так збіглося, що тоді ми з дружиною говорили про те, що потрібно вести фотоальбоми. Їх так приємно гортати. Адже у фотоальбомах в інстаграмі чи в самому телефоні немає того життя. Ось ми з дітьми нещодавно розглядали мої дитячі альбоми, у яких є якась класна енергія», – згадує Monatik.

За його словами, у нього вже були попередні ескізи каверверсії саме цієї пісні, оскільки він тоді був тренером у «Голос. Діти». Ця пісня готувалася для Влада Фенічка.

А тепер, вже у виконанні Monatikа, вона звучить на концертах і має непоганий рейтинг у Spotify.

«Мені хотілося продовжити життя цієї пісні для своєї аудиторії. І для мене велика честь мати у своєму репертуарі пісню Кузьми Скрябіна. Він усе в ній сказав, тож додавати від себе там нічого. Я виконую її на своїх концертах і навіть придумав як її представляти людям», – каже співак.

Читайте також:

Можливо зацікавить