Студенти КНЕУ виступили проти лекції Арестовича: яка причина

Студенти КНЕУ виступили проти лекції Арестовича: яка причина

У Київському національному економічному університеті перепросили за інцидент із підготовкою зустрічі з колишнім радником ОП Олексієм Арестовичем та скасували її після, як правління Студентської академічної Ради засудило проведення таких заходів

Про це Студентська академічна рада КНЕУ ім. В. Гетьмана повідомила у телеграм-каналі.

 У повідомленні йдеться, що лекція Арестовича була ініціативою частини команди та «необережною спробою надати студентам можливість перейняти досвід медійної особи». 

«Ми скасовуємо заплановану зустріч, адже вирішальним для нас беззаперечно є запит студентів, який ми почули та надалі будемо відштовхуватись виключно від нього. Правління Студентської академічної Ради різко засуджує запрошення одіозних спікерів, які несуть загрозу консолідації українського суспільства», - зазначили у КНЕУ.

Голова САР КНЕУ скликав термінове засідання правління Студентської академічної Ради, що відбулося 10 квітня.

Під час засідання проаналізували помилки заходу із Олексієм Арестовичем, а також формування критеріїв доцільності заходів Студентської академічної Ради та списків можливих майбутніх спікерів та механізму комунікації.

Читайте також:

  • В соцмережах українці почали активно обговорювати поїздку колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича до Італії під час війни. Відтак політику довелося пояснити, як він виїхав за кордон та що він там робив.
  • На початку повномасштабної війни луцький бренд доглядової косметики створив лімітовану кількість заспокійливих «Арестокремів». Частина коштів з їхнього продажу передавалася на потреби ЗСУ.

Можливо зацікавить