Свідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром Михайловим

Свідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром Михайловим

У понеділок, 2 вересня, на Волині в останню путь провели стрільця спеціалізованого підрозділу «Шквал» Володимира Михайлового.

Про це повідомляє Маневицька громада.

Життя Володимира було непростим. Зіткаючись із різними труднощами, він ніколи не втрачав сили духу. Проте, коли над Україною нависла загроза, він не залишився осторонь.

Володимир свідомо прийняв рішення стати солдатом, обравши шлях захисника своєї країни. У складний час для всієї нації він без вагань взяв до рук зброю, щоб боронити рідну землю.

Віддати останню шану за жертовний подвиг гідного сина України прийшли рідні, друзі, побратими, жителі громади.

Чин похорону за полеглим воїном відслужили у храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Поховали Володимира Михайлова під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на кладовищі селища Маневичі.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою! 

Свідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром МихайловимСвідомо прийняв рішення стати солдатом: на Волині попрощались із спецпризначенцем Володимиром Михайловим
 

Можливо зацікавить