Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

Майже рік у Луцьку працює унікальний магазин свіжозаморожених продуктів «Морозилка», де  пропонують найширший асортимент відповідних товарів у Волинській області: рибу, морепродукти, м’ясо, дичину, овочі, фрукти, напівфабрикати та багато іншого. Всього – понад 1400 найменувань.

Тут ви знайдете і різноманітні суміші (овочеві, ягідні), і яловичі стейки, і бастурму з оленини, і бургери з кабана, і равлики та креветки, і маринованих качок та гусей… І хтозна, чи існує вид продукції, якої у «Морозилці» нема! 

Керує «Морозилкою» директорка магазину Ірина Мічал. Вона контролює якість товарів, забезпечує високий сервіс та затишну атмосферу. Допомагають їй у цьому кваліфіковані продавці, які добре навчені, чудово орієнтуються в асортименті та допоможуть підібрати продукти, відповідно до особистих вподобань та потреб гостей торгового місця.

«Я звернулися до багатьох виробників та постачальників з ідеєю створити місце, де буде широкий вибір заморожених продуктів на будь-який гаманець: від овочевих сумішей до дичини та різноманітних делікатесів, – зауважила Ірина. – Зараз у нас одна локація, на якій ми розвиваємося та вчимося, вивчаємо споживача, щоб надати йому максимально те, чого він потребує». 

Налагодивши всі процеси в пілотному проєкті, партнери хочуть масштабувати свої зусилля, розширивши власну присутність на інші міста, регіони, відомі франшизи.

«Ми дуже хочемо стати надійним помічником, вашою «Морозилкою» на кожній вулиці, біля кожного дому. Ми хочемо, щоб кожен мав змогу швидко та легко придбати і буденні та завжди потрібні товари, і делікатеси та щось абсолютно незвичне в одному місці. Ми хочемо бути якнайближче до вас», – резюмувала підприємиця. 

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

ЗАМОРОЖЕНІ ПРОДУКТИ – КОРИСНО ТА ЯКІСНО 

У суспільстві часто побутує думка, що заморожені продукти харчування не є якісними, тож завжди потрібно купувати лише свіжі товари. Звісно, передумови так вважати є. Проте вони абсолютно невиправдані.

Зі слів Ірини Мічал, існує величезна різниця між домашнім та промисловим заморожуванням. Шокове (швидке) заморожування зберігає всі властивості продукту. Цього досягають завдяки спеціальній технології, яка не руйнує клітини овочів чи м’яса, як це відбувається у домашній морозильній камері.

Окрім цього, ключовий та дуже важливий фактор – заморожувати потрібно лише максимально свіжий та правильно оброблений товар. Наприклад, деякі види риби, овочів, креветок потребують попереднього бланшування. Директорка наголошує, що всі підготовчі роботи необхідно виконати упродовж 24 години. Саме тому значну кількість риби та морепродуктів заморожують прямо на суднах у спеціальних морозильних шафах.

«Ми відкрили цей магазин, щоб нікому не потрібно було «морозити» продукти самотужки. Часто споживачі думають, що наша продукція буде такою ж жахливою як та, що вони поклали у власну морозильну камеру на кілька тижнів,  – каже Ірина. – Насправді, прийшовши до нас, ви отримаєте свіжозаморожений продукт високої якості, який буде максимально цілісним та корисним». 

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

Світовий досвід у Луцьку: історія розвитку «Морозилки»

ЩО КУПИТИ У «МОРОЗИЛЦІ» 

У «Морозилці» вам запропонують декілька десятків видів заморожених фруктів, ягід та овочів. Тут ви знайдете: білі та польські гриби, опеньки, печериці, кукурудзу цілу та в зернах, капусту цвітну, броколі, шпинат, зелень, різні види моркви, гарбуз, томати, бобові  та чимало варіантів овочевих сумішей. Що ще? Ківі, ананас, абрикос, слива, вишня (з кісткою та без), смородина (червона, чорна), калина, журавлина, пюре манго та імбиря, обліпиха, горобина, маракуя, полуниця, кизил, авокадо та інші корисні ласощі.

Серцем магазину є морозильні камери з рибою та морепродуктами. Тут є: минтай, скумбрія, оселедець, окунь червоний, тріска, аргентина, салака, сардина, мойва, горбуша, дорадо, морський кролик, кінг-кліп, сібас, пангасіус, лосось, форель, тунець, сьомга, зубатка, телапія, мольва, хек та інші види. А також – різноманітні креветки, морські коктейлі, мідії різних видів, равлики (шість видів, українське виробництво), жаб’ячі лапки, вугор, ікра та омари.

В наявності великий вибір яловичих стейків в різну цінову категорію. Є преміальні варіанти (Рибай) та дешевші (але дуже якісні) варіанти від крафтових компаній. Якщо вам потрібна свинина чи яловичина загалом – є будь-яка м’ясна частина та сало. Також ви зможете придбати: баранину, гуску, качку, курку в різних варіаціях (тушками, частина, філе, фарш).

Особливу увагу привертає холодильник з дичиною. В ньому знаходяться відверто унікальні товари: бастурма (з кабана, страуса, конини, оленини), салямі (з кабана, з оленини), гуляш та стейки (з кабана, оленини, козулі). Також тут ви побачите багато інших варіацій козулі, оленини, кабанини та конини.

Також тут широкий вибір маринованого м’яса, напівфабрикатів, готових страв, бакалії, домашнього морозива, кондитерських виробів, кошерної продукції та товарів для здорового харчування.

Завітати в «Морозилку» можна за адресою: м.Луцьк, вул.Соборності, 11 (ТЦ «Гостинець)

Замовлення та доставка (безкоштовно від 500 гривень) за телефоном: 097 099 4209. 

Instagram: https://www.instagram.com/morozylka_lutsk/

 

 

Можливо зацікавить