«Це такий комп’ютер»: відомий тренер висловився про футболіста з Луцька

«Це такий комп’ютер»: відомий тренер висловився про футболіста з Луцька

Головний тренер «Олександрії» та колишній наставник збірної України U-21 Руслан Ротань розповів про перспективних молодих футболістів, з якими він працював у молодіжній збірній. Зокрема, він відзначив Валентина Рубчинського, півзахисника київського «Динамо», який родом з Луцька. Ротань зазначив, що Рубчинський має великий потенціал і вже готовий зробити крок до національної збірної.

Про це він розповів у програмі «Вацко Live».

За словами тренера, Рубчинський дуже гарно розуміє гру.

«Це такий комп’ютер. Він буде розуміти будь-яку гру, виконувати те, що йому скаже, умовно, Ротань або скаже, умовно, Ребров. Він підлаштується під це. У фізичному плані готовий виконувати великий об’єм роботи, ті завдання, які ставить будь-який тренер.

Це дуже важливо, тому що у нас, ми бачимо, які проблеми дуже часто зустрічаються? Є гравець, і він, скажемо так, готовий працювати під якісь одні виклики тренера. Тобто йому тренер дає настанови – він готовий. До іншого тренера він не готовий, тому що зациклений на роботі, яка в клубі, краще це розуміє. А що стосується Рубчинського, то я впевнений, що він буде робити те, що йому скаже будь-який тренер», – сказав Ротань

Читайте також:

Можливо зацікавить