Ціною життя врятував українців від російських ракет: загинув льотчик з Луцька Олексій Месь

Ціною життя врятував українців від російських ракет: загинув льотчик з Луцька Олексій Месь

26 серпня на війні загинув льотчик з Луцька Олексій Месь.

Про це повідомляє Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ.

Він героїчно провів свій останній бій в небі. Під час відбиття російського масованого комбінованого ракетно-авіаційного удару знищив три крилаті ракети та один ударний БпЛА.

Олексій врятував українців від смертоносних російських ракет. На жаль, ціною власного життя.

Олексій Месь був сильним і відданим воїном, висококласним льотчиком, лідером на землі і в небі, добрим другом, люблячим сином, батьком, чоловіком, патріотом своєї країни.

29 серпня попрощатися з ним прийшли його побратими-льотчики, командири і підлеглі, друзі і колеги, сотні простих українців.

Шану з неба полеглому пілоту віддала пара винищувачів МіГ-29. Політ над процесією виконали бойові друзі Олексія. Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України підполковнику Олексію Месю присвоєно військове звання полковник посмертно.

«Ми втратили надійного друга і сильного воїна. Але не втратили сили, волі і прагнення боротися, воювати і перемагати. В нашій справедливій справі ми помстимося ворогу за все і за всіх», - йдеться в дописі.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою! 

Ціною життя врятував українців від російських ракет: загинув льотчик з Луцька Олексій МесьЦіною життя врятував українців від російських ракет: загинув льотчик з Луцька Олексій МесьЦіною життя врятував українців від російських ракет: загинув льотчик з Луцька Олексій МесьЦіною життя врятував українців від російських ракет: загинув льотчик з Луцька Олексій МесьЦіною життя врятував українців від російських ракет: загинув льотчик з Луцька Олексій Месь
 

Можливо зацікавить