У громаді на Волині блискавка спричинила три пожежі

У громаді на Волині блискавка спричинила три пожежі

Внаслідок удару блискавки, Камінь-Каширські вогнеборці ліквідували три пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

14 липня о 10:27 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у с. Черче Камінь-Каширського району. На місце виклику прибули вогнеборці 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширський та МПО с.Черче. На гасіння споруди рятувальники подали 3 водяних стволи. Локалізувати пожежу вдалося о 11:10, а ліквідувати о 11:54. Потерпілих немає. Причина пожежі: розряд блискавки.

У громаді на Волині блискавка спричинила три пожежі

О 10:42 до надзвичайників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Малі Голоби Камінь-Каширського району. На місце пожежі прибули вогнеборці 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширського та МПО с. Гута Боровенська, які подали 3 водяних стволи на гасіння будинку. Ліквідували пожежу о 11:08. Потерпілих немає.

У громаді на Волині блискавка спричинила три пожежі

О 12:29 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у с. Нуйно Камінь-Каширського району. На місце виклику прибули вогнеборці 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширського та МПО с. Сошично, які подали на гасіння пожежі 3 водяних стволи.

Пожежу ліквідували о 13:54. Потерпілих немає.

У громаді на Волині блискавка спричинила три пожежіУ громаді на Волині блискавка спричинила три пожежіУ громаді на Волині блискавка спричинила три пожежі

У всіх трьох випадках причиною пожежі став розряд блискавки.

«Для запобігання подібних випадків пожеж у житловому секторі, закликаємо громадян облаштувати свої будинки справним блискавкозахистом і дотримуватись правил безпеки: з наближенням грози зачиніть усі вікна і двері у будинку, вимкніть мобільні телефони та антенні кабелі від телевізора. Тримайтеся подалі від електроприладів, розеток, труб і будь-яких металевих предметів», - зауважують рятувальники.

Читайте також: 

Можливо зацікавить