У громаді на Волині відновлюють міст, який не ремонтували понад 40 років

У громаді на Волині відновлюють міст, який не ремонтували понад 40 років

У селі Лобачівка Берестецківської громади ремонтують залізобетонний міст.

Виконавець ремонтних робіт підрядне підприємство ТзОВ «РБП Транс-Мост», - повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури області.

Як зазначається у дописі, до ремонту приступили наприкінці минулого року. Тоді розпочали, а цьогоріч завершили роботи з підсилення опор.

Нині мостовики працюють над відновленням прогонової будови правої частини цієї штучної споруди.

Попереду роботи з влаштування гідроізоляції, відновлення підходів до споруди, асфальтування проїзної частини, влаштування бетонного тротуару, бар’єрного та перильного огороджень.

Такі роботи будуть проведені і на лівій частині мосту. 

«Цей 6-метровий міст у с.Лобачівка, що побудований у 1980 році і відтоді в силу обмеженого фінансування не ремонтувався, потребував проведення невідкладних відновлювальних заходів. Тож аби запобігти аварійним ситуаціям, покращуємо його експлуатаційні якості», йдеться у дописі.

Рух транспорту через міст в обох напрямках здійснюється однією (на даний час лівою) смугою руху, тому водіям варто бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками на ділянці проведення ремонтних робіт.

У громаді на Волині відновлюють міст, який не ремонтували понад 40 роківУ громаді на Волині відновлюють міст, який не ремонтували понад 40 роківУ громаді на Волині відновлюють міст, який не ремонтували понад 40 роківУ громаді на Волині відновлюють міст, який не ремонтували понад 40 років

Читайте також:

Можливо зацікавить