У Києві п’яний водій на швидкості збив та покалічив нацгвардійця. Відео

У Києві п’яний водій на швидкості збив та покалічив нацгвардійця. Відео

21 квітня, у столиці п'яний водій збив на дорозі нацгвардійця. ДТП сталася на столичній Борщагівці. Як повідомляють свідки, керманич «ауді» їхав на шаленій швидкості. Ймовірно, хотів встигнути до початку комендантської години, бо збив військового на блок пості за 5 хвилин до її початку.

Про це повідомляє ТСН.

Стало відомо, що сьогодні військовий перебуває з переломами  та важкими травмами в лікарні. За його життя борються медики Люди закликають правоохоронні органи розібратися з горе-водієм.

У поліції Києва повідомили, що водій, 1987 року народження, затриманий. Там підтверджують, що постраждав військовослужбовець НГУ.

«Розпочато кримінальне провадження за ст. 286-1 ч 1 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння», - повідомили у поліції Києва.

Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років та позбавлення права керувати транспортними засобами - від 3 до 5 років.

Читайте також:

  • У Луцьку під час вихідних днів, патрульна поліція виявила трьох керманичів, які керували у стані сп’яніння, двоє з яких їздили містом у комендантську годину. 
  • У Луцьку «ауді» збила жінку, вона у лікарні

Можливо зацікавить