У Київстар знову сталися перебої в роботі

У Київстар знову сталися перебої в роботі

У роботі мобільного оператора «Київстар» вранці 20 грудня знову сталися перебої.

Деякі функції не працюють, а саме - відсутність зв'язку, неможливість перевірити стан рахунку і скористатися іншими послугами у додатку Про це йдеться у коментарях під останнім дописом компанії у фейсбуці, - пише Еспресо.

Напередодні увечері на офіційній сторінці компанії опублікували допис, в якому повідомили про відновлення роботи додатка «Мій Київстар», тож всі послуги мають бути доступними.

Натомість у коментарях користувачі пишуть, що працює зовсім не все.

Крім того, дехто знову скаржиться на відсутність мобільного зв'язку і мобільного інтернету. Також не доступні також деякі інші послуги.

У «Київстарі» підтвердили перебої в роботі.

«Шановні абоненти, ми знаємо, що зараз виникають складнощі з голосовим звʼязком і роботою мобільного застосунку у ряді міст на заході і півдні України. Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше. Перепрошуємо за незручності», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, вранці 12 грудня через збій у користувачів Київстару зник мобільний зв'язок та інтернет. Компанія назвала причиною збою потужну кібератаку

Читайте також:

Можливо зацікавить