У Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. Фото

У Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. Фото

У четвер, 14 вересня, в Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук. 

29-річний лучанин Велічко Віталій Юрійович був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 11 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новомайорське Донецької області.

31-річний лучанин Бучко Антон Анатолійович - учасник бойових дій, 4 березня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації. Під час виконання бойового завдання отримав поранення. Помер 10 вересня 2023 року під час лікування в КП «Волинський обласний госпіталь для ветеранів війни» Волинської обласної ради.

Редакція ВСН висловлює співчуття родинам воїнів. Вічна шана і слава нашим Героям! 

У Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. ФотоУ Луцькій громаді провели в останню дорогу захисників України Віталія Велічка і Антона Бучка. Фото

 

Можливо зацікавить