У Луцькій громаді з'являться 6 нових зупинок: де саме

Зупинка

У двох селах Луцької громади з’являться нові зупинки громадського транспорту. Так, у Прилуцькому облаштують чотири зупинки, у Великому Омелянику – дві.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 13 березня.

Рішення про обладнання зупинок  прийняте у зв’язку із зверненнями жителів сіл Прилуцьке  та Великий Омеляник. У Прилуцькому нові зупинки з’являться на адресами: вулиця Ківерцівська 22, 23, вулиця Соборності 1, 4.

У Великому Омелянику нові зупинки облаштують на вулицях Будівельній та Проєктній. Також до переліку зупинок громадського транспорту Луцька внесли зміни, перейменувавши зупинки та їх місця розташування.

Рішення ухвалили у зв’язку з перейменуванням вулиць Даньшина на Івасюка Володимира, Єршова – на Яремчука Назарія, Софії Ковалевської – на Олени Пчілки. Всього проєктом рішення передбачено перейменування п’яти зупинок громадського транспорту та змін назв розташування 24 зупинок.

Перевізникам доручили внести відповідні зміни в дорожню документацію та довести їх до відома водіїв.

Нагадаємо, на капітальний ремонт посадкового майданчика зупинки громадського транспорту «Ліцей №4» у Луцьку з міського бюджету витратили 719 621 тисяч гривень. Електронні торги провели 20 грудня минулого року, а переможцем стало колективне будівельно-монтажне підприємство «Орбіта-Рожище». Загалом на проспекті Волі буде 5 «розумних» зупинок.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить