У Луцькому районі чоловік кувалдою пошкодив авто поліції і погрожував косою

У Луцькому районі чоловік кувалдою пошкодив авто поліції і погрожував косою

У неділю, 2 червня, в селі Лемешів Луцького району раніше судимий за зґвалтування чоловік побив поліцейським авто та ще й погрожував косою. Зухвалого правопорушника затримали.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині.

Після звільнення з місця позбавлення волі він чинив адміністративні правопорушення, тому суд встановив за чоловіком адміністративний нагляд. 

«Під час перевірки дотримання правил адміністративного нагляду правопорушник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розпочав чинити опір працівникам поліції. Спочатку він словесно погрожував правоохоронцям, шарпав їх за формений одяг, згодом – зловмисник кувалдою пошкодив службовий автомобіль та господарською косою намагався завдати тілесних ушкоджень поліцейським», - інформують у дописі. 

Правоохоронці припинили правопорушення й затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ст. 342 Кримінального кодексу України.

Йдеться про опір працівникові правоохоронного органу. Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. 

Головне фото - ілюстративне

Читайте також: 

Можливо зацікавить