У Луцьку біля будинку вибухнула граната. Відео

У Луцьку біля будинку вибухнула граната. Відео

У Луцьку на вулиці Митрополита Шептицького вибухнула граната.

Це сталося у ніч на середу, 29 травня, - пишуть Волинські Новини.

Як розповіли у пресслужбі ГУНП у Волинській області, 29 травня вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Митрополита Шептицького (колишня Декабристів) у Луцьку було чути гучний звук, схожий на вибух. Під час опрацювання повідомлення слідчо-оперативна група з’ясувала, що невстановлена особа кинула неподалік одного із будинків вибуховий пристрій, згодом він здетонував. Внаслідок цього були спричинені механічні осколкові пошкодження деталей кузова трьох автомобілів, які стояли припарковані поряд.

До поліції із заявами з приводу пошкодження автомобілів ніхто з громадян не звертався, будь-яких тілесних ушкоджень нікому не завдано.

З місця події вилучено металеві осколки, металеве кільце ззовні схоже на чеку вибухового пристрою та інші речові докази. Усі вилучені предмети направили до Волинського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України у Волинській області для проведення дослідження.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, а також за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Тривають заходи зі встановлення обставин інциденту.

Читайте також:

Можливо зацікавить