У Луцькому районі відремонтували 5 км дороги: де саме

У Луцькому районі відремонтували 5 км дороги: де саме

У Луцькому районі завершили ямковий ремонт п'ятикілометрового відрізку дороги. Частина дорога між містом Рожище та селом Копачівка не місцевого значення та знаходиться на обслуговуванні у Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Про це Суспільному розповів Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

З його слів, впродовж двох тижнів на цій ділянці дороги вирізали найбільш ушкоджене асфальтне покриття, з метою подальшого ремонту.

«Один з приватних підприємців міста оплатив 200 тисяч гривень за дві машини дорожньої суміш, якими ями засипали і дорогу таким чином полагодили», — каже міський голова.

Як говорить В'ячеслав Поліщук, у громаді є ще декілька ділянок доріг, які потребують ремонту. Найгіршою, на його думку, є дорога у селі Топільне. Вона сполучає Рожище з Маневицькою трасою.

Довідково: капітальних ремонтів доріг Волині у 2024 році, як і в попередні два роки, не передбачено через обмежене фінансування під час воєнного стану. Служба відновлення та інфраструктури в області проводить ямкові ремонти найбільш пошкоджених ділянок з метою ліквідації деформації дорожнього покриття та забезпечення проїзду.

Читайте також: 

Можливо зацікавить