У Луцьку «беха» врізалася в «ауді», постраждав песик

У Луцьку «беха» врізалася в «ауді», постраждав песик

У Луцьку на перехресті вулиці Рівненської та проспекту Відродження зіткнулися два легковика. Там в «ауді» в’їхав інший легковик. Постраждалих людей в ДТП, на щастя, не було.

Аварія сталася в середу, 28 червня, близько 23-ої години, повідомили у патрульній поліції Волині. 

Коли патрульні прибули на місце події, до них підбігла схвильована пасажирка «ауді» із непритомним песиком на руках. Жінка повідомила, що під час автопригоди в автомобілі спрацювали подушки безпеки, і собака, який сидів у неї на колінах, від різкого удару знепритомнів.

«Песику потрібна була негайна допомога ветеринара. Однак власниця виявилася не місцевою, через Луцьк вона прямувала з Херсонської області закордон. Крім того, на годиннику було вже близько опівночі, тож всі ветеринарні клініки були зачинені», - інформували у поліції. 

У Луцьку «беха» врізалася в «ауді», постраждав песикУ Луцьку «беха» врізалася в «ауді», постраждав песик

Патрульні передали оформлення ДТП іншому екіпажу поліцейських, а самі вирішили допомогти чотирилапому та його господарці. Інспектори  зв’язалися з лікаркою і, попри те, що на вулиці була вже ніч, вона погодилася вийти на роботу. Невдовзі фахівчиня змогла привести тварину до свідомості та надала їй необхідну допомогу.

Після оформлення усіх матеріалів водія «ауді», пасажирку та песика патрульні доставили у найближчий готель, адже їхній автомобіль після ДТП не підлягав експлуатації, а також діяла комендантська година.

У Луцьку «беха» врізалася в «ауді», постраждав песикУ Луцьку «беха» врізалася в «ауді», постраждав песик

Читайте також: 

Можливо зацікавить