У Луцьку більша кількість дітей зможе безоплатно оздоровитися

У Луцьку більша кількість дітей зможе безоплатно оздоровитися

У Луцьку збільшили перелік категорій дітей, які мають право на безоплатне оздоровлення.

Таке рішення ухвалили члени виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 24 липня. Рішення це приймалося у зв’язку з необхідністю залучення на оздоровлення та відпочинок більшої кількості дітей пільгових категорій.

Право на оздоровлення та відпочинок мають діти віком від 6 до 18 років, місце проживання яких зареєстровано на території Луцької громади, та які у поточному році не забезпечувались безоплатним пільговим оздоровленням.

«Право на оздоровлення та відпочинок надається дітям загиблих (померлих) під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпечення її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення та/або брали участь в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони», – йдеться у рішенні.

Для отримання послуг з оздоровлення та відпочинку один із батьків дитини чи особа, яка їх заміняє, подають заяву з пред'явленням оригіналів таких документів:

  • паспорта громадянина України та документ, що підтверджує місце реєстрації;
  • документа, що підтверджує відповідний статус;
  • документа законного представника дитини, що підтверджує його повноваження;
  • свідоцтва про народження дитини (для дітей віком до 14 років);
  • довідки з місця навчання дитини про те, що у поточному році дитина не забезпечувалась безоплатним пільговим оздоровленням та відпочинком за кошти державного чи місцевого бюджетів.

Оздоровитися діти зможуть в порядку черговості й в межах виділених на цей рік бюджетних коштів.

Читайте також: 

Можливо зацікавить