У Луцьку муніципали оштрафували любителів порибалити в Центральному парку

У Луцьку муніципали оштрафували любителів порибалити в Центральному парку

Попри чіткі заборони та численні інформаційні таблички, лучани й досі рибалять у каналах Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Під час рейду інспектори муніципальної варти та рибоохоронної інспекції вкотре нагадали про заборону вилову риби в парку імені Лесі Українки.

«Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцька спільно з рибоохоронною інспекцією було проведено рейд, в результаті якого на порушників було складено адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Вкотре закликаємо лучан та гостей міста бути свідомими та не нести шкоди навколишньому середовищу! Центральний парк - це одне з найулюбленіших місць відпочинку, і важливо зберегти його красу та екосистему для майбутніх поколінь», - йдеться у дописі на фейсбук-сторінці мунварти.

У Луцьку муніципали оштрафували любителів порибалити в Центральному паркуУ Луцьку муніципали оштрафували любителів порибалити в Центральному паркуУ Луцьку муніципали оштрафували любителів порибалити в Центральному парку

Муніципальні інспектори нагадують:

  • Рибальство в каналах парку суворо ЗАБОРОНЕНО! Це чітко прописано в Правилах любительського рибальства, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України.
  • Інспектори муніципальної варти регулярно проводять рейди та профілактичні бесіди з рибалками. Їх мета - нагадати про заборону та закликати до відповідального ставлення до довкілля.
  • Порушення правил рибальства тягне за собою відповідальність. Згідно зі ст. 85 КУпАП, за таке правопорушення передбачено попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також:

Можливо зацікавить