У Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. Фото

У Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. Фото

У середу, 23 серпня, в Луцьку, з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися урочистості біля найвищого флагштоку Волині.

Про це повідомили у Волинській ОВА. 

Серед присутніх – начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, голова обласної ради Григорій Недопад, а також працівники місцевих органів влади, військові, ліцеїсти, жителі міста.

Захід розпочали загальнонаціональною хвилиною мовчання, аби вшанувати світлу пам’ять героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Почесне право підняти Державний Прапор України отримали вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Потому поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю і незалежність України» та пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України».

У Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. ФотоУ Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. ФотоУ Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. ФотоУ Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. ФотоУ Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. ФотоУ Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. ФотоУ Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. ФотоУ Луцьку підняли найвищий прапор на Волині. Фото

Читайте також: 

Можливо зацікавить