У Луцьку підвищилися тарифи на опалення

У Луцьку підвищилися тарифи на опалення

В обласному центрі Волині піднялися тарифи на опалення.

Таке рішення у середу, 11 вересня, прийняв виконавчий комітет Луцької міської ради.

Тарифи встановлюються на період з 01 жовтня 2024 року по 30 вересня 2025 року та застосовуються до нарахування плати за послуги в частині тарифів для бюджетних  установ, інших споживачів та релігійних організацій.

Як йдеться в пояснювальній записці, тарифи на теплову енергію у порівнянні з діючими на період 2024/2025 зростають на певну кількість відсотків. 

«Таким чином, економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію на період 2024/2025 зростають для «населення» на 2,5 – 14,9 %, для «бюджетних установ» – на 4 %; для категорії «інші споживачі» – на 4–13 % у порівнянні з діючими», - зазначено у пояснювальній записці.

Застосовуватимуться запропоновані тарифи для категорій споживачів «бюджетні установи», «інші споживачі» та «релігійні організації», враховуючи зміни та доповнення, внесені до Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування».  Для категорій «населення» застосовуватимуться тарифи, що діяли станом на 24 лютого 2022 року.

Читайте також: 

Можливо зацікавить