У Луцьку пройшов хресний хід

У Луцьку пройшов хресний хід

Загальноміська хода з 12-ма зупинками, що символізують останні події в земному житті Христа, відбулася у Велику п’ятницю. Процесію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Про це повідомляє Волинська єпархія Православної Церкви України.

Під час хресного ходу згадували не лише страждання Ісуса, а й молилися за нашу Батьківщину та її воїнів, за полонених, за припинення війни, ворожнечі, неправди, за благословення Боже для Волинського краю, за місто Луцьк і його мешканців, за здоров’я хворих, біженців тощо.

Після завершення страсного хресного ходу в кафедральному соборі Святої Трійці відправили вечірню з винесенням плащаниці Господа нашого Ісуса Христа.

У Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хідУ Луцьку пройшов хресний хід

 

Можливо зацікавить