У Луцьку щотижня зустрічатимуться з дружинами військовослужбовців. Хто і навіщо

У Луцьку щотижня зустрічатимуться з дружинами військовослужбовців. Хто і навіщо

У Луцьку щотижня проводитимуть зустрічі з дружинами, матерями та дітьми військовослужбовців у форматі груп підтримки. Відповідні заходи заплановані у рамках проєкту «Опора» у співпраці міської ради та громадської організації «Молодь з місією Луцьк».

Розпорядження про реалізацію проєкту у 2024 році підписав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради у співпраці з ГО «Молодь з місією Луцьк» організувати та провести протягом 2024 року щотижневі зустрічі для дружин, матерів військовослужбовців у форматі груп підтримки та для дітей військовослужбовців у форматі підліткового клубу YOUNGLIFE», - йдеться у розпорядженні Ігоря Поліщука.

Начальниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради Ліна Галан розповіла виданню ВСН, що минулоріч зустрічі у схожому форматі уже відбувалися.

«З жовтня по грудень минулого року кожної суботи на базі управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді уже проводили психологічні тренінги для жінок військовослужбовців, аби підвищити їхню ресурсність, допомогти у боротьбі з депресивними станами.

Також є окремі групи для дітей. Цьогоріч ми змінили програму та з почали співпрацю з ГО «Молодь з місією Луцьк». У межах своєї роботи ми багато спілкуємося з дружинами, матерями військових, тож підбираємо людей, яким потрібна наша допомога для таких груп», - зауважила Ліна Галан.

За словами Ліни Галан такі зустрічі є результативними та необхідними в теперішній час. 

Читайте також:

Можливо зацікавить