У Луцьку відкриють новий фаст-фуд: що відомо

фаст-фуд Луцьк

Співзасновник мережі Галя Балувана та власник бренду Multi Cook Володимир Матвійчук анонсував запуск нового проєкту - мережі гастробарів «Gabar». Перший заклад має відкритися у Луцьку у травні-червні цього року.

Про це Матвійчук заявив у інтерв'ю RAU, пише НВ.

Gabar буде абсолютно новим проєктом компанії.

«Це буде гастро-бар, звідки й назва, в ньому поєднається декілька популярних форматів: кав’ярня, кафе, бар, ресторан із можливістю швидко скуштувати їжу ресторанного формату. На цьому й будемо робити акцент: швидка, смачна та корисна їжа високої якості за помірними цінами», - пояснює Матвійчук.

Наразі на об'єкті відбуваються ремонтні роботи, триває пошук персоналу, дозамовляється техніка, обладнання, меблі.

«Головне: можливість швидко отримати саму ту страву, яку ви хочете - будь то м’ясо з гарніром та креп-суп, цукерки власного виробництва з кавою чи бургер, салат з соусом власного виробництва, італійську пасту власного виробництва, напої, морозиво й т.ін. Саме у цьому сенсі я казав про поєднання концепцій, а не мав на увазі інтер'єр і атмосферу. Ми, скоріш, орієнтуємося, на принцип фаст-фуда, коли вирішальну роль відіграє швидкість оберту столиків. За нашими планами, будь-яку страву клієнт має отримати за 5−7 хвилин», - додав він.

«Щодо інтер'єру - він буде практичним, за потреби усі його елементи можна швидко демонтувати й перевезти на нове місце. Планування закладу теж буде максимально функціональне: без повноцінної кухні, окремо - барна стійка, місце, де готуються страви та столики», - зазначив Матвійчук.

У Луцьку відкриють новий фаст-фуд: що відомоУ Луцьку відкриють новий фаст-фуд: що відомо

Він також наголосив, що у мережі відчули попит на такі продукти, тож наступний логічний крок - запропонувати можливість скуштувати смачну їжу власного виробництва. Втім, СЕО наголошує, що меню не матимуть схожості і проєкти максимально дистанціюють одне від одного.

«Gabar - це не про пельмені, вареники чи голубці. Це про їжу, яку зазвичай можна скуштувати в ресторанах чи кафе високого рівня, але в нас вона буде за набагато демократичнішими цінами», - каже він.

Планується запустити близько 100 позицій, це будуть кондитерка, ресторанні страви, напої та соуси, морозиво власного виробництва, салатна група, бургери, кебаб, лаваш і так далі. 

«Одразу всі 100 позицій в меню додавати не будуть, спочатку їх буде близько 30, далі - оцінка попиту та корегування асортименту. Фішкою закладу стане новий формат подачі страв та їх видачі. Переважна більшість страв буде готуватися в окремій кухні, а потім доставлятися до ресторанів. Очікується, що одна кухня зможе повноцінно обслуговувати 5−10 закладів, тобто партнер-франчайзі зможе відкрити одну кухню, а потім масштабувати Gabar, відкриваючи декілька закладів, з поставками з власної кухні», - наголосив Матвійчук.

«Завдяки цьому проявляється ще одна «фішка» нашого закладу: немає потреби в збільшення потужності електромереж та виробничої вентиляції. Ми зможемо запуститися навіть в будь-якій кав’ярні, переформатувавши її. Наразі компанія передусім фокусується на вже існуючих партнерах Галя Балувана чи Multi Cook. Однак новими франчайзі можуть стати абсолютно нові люди», - підкреслив Матвійчук.

Читайте також:

Можливо зацікавить