У Луцьку вітали волинських призерів чемпіонату світу з кікбоксингу та першості Європи з карате

У Луцьку вітали волинських призерів чемпіонату світу з кікбоксингу та першості Європи з карате

У Луцьку привітали призерів чемпіонату світу з кікбоксингу ISKA та першості Європи з кіокушинкай карате, а також їх тренерів.

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA зібрав маже тисячу кікбоксерів з 31 країни. У складі збірної України троє спортсменів з Волині здобули призові місця. Нагадаємо, Софія Подвальна - майстер спорту України з кікбоксингу ISKA, виборола золото у ваговій категорії 55 кг. Перше місце у ваговій категорії 75 кг посів також Руслан Ткачук. Артем Кучерук здобув срібло цієї першості у ваговій категорії 55 кг.

Тренер-викладач призерів чемпіонату світу Андрій Подвальний, який також є майстром спорту України міжнародного класу з кікбоксингу ВТКА, розповів, що українські спортсмени були на високому рівні, майже усі здобули призові місця.

Наша збірна у командному заліку стала срібним призером, трохи поступившись німцям.

У Луцьку вітали волинських призерів чемпіонату світу з кікбоксингу та першості Європи з каратеУ Луцьку вітали волинських призерів чемпіонату світу з кікбоксингу та першості Європи з карате

Збірна України з кіокушинкай карате також стала другою у загальному заліку на чемпіонаті Європи. У цій першості взяли участь понад пів тисячі спортсменів з 22 країн. Українські каратисти вибороли 40 медалей: 8 золотих, 12 срібних та 20 бронзових.

Спортсмен Луцької міської федерації кіокушинкай карате Фрунзік Королік виборов срібну медаль у ваговій категорії 90+ кг серед молоді.

Також усіх призерів та їх тренерів було відзначено подяками голів обласної ради та облвійськадміністрації.

У Луцьку вітали волинських призерів чемпіонату світу з кікбоксингу та першості Європи з каратеУ Луцьку вітали волинських призерів чемпіонату світу з кікбоксингу та першості Європи з каратеУ Луцьку вітали волинських призерів чемпіонату світу з кікбоксингу та першості Європи з карате

Можливо зацікавить